Obedové menu 30.5.-UTOROK
0,33l | Kurací vývar s mäsom a rezancami(1,9) | 1,20 | € | |||||
0,33l | Zemiaková na kyslo, chlieb(1,7) | 1,20 | € | |||||
bez pol./s pol. | ||||||||
120g | Kuracie prsia na pomarančoch, ½ ryža, ½ hranolky(1,6) | 5,60 / | 5,8o | € | ||||
12og | Bravčové v paradajkovej omáčke, domáce parené knedle(1,3,7) | 5,60/ | 5,8o | € | ||||
450g | Talianske GNOCCHI v hubovej omáčke(1,3,7) | 5,60/ | 5,80 | € | ||||
Fit menu:
350g Zeleninovo-listový šalát s olivami a bylinkovým dressingom, toast (1,3,7)
|
Rozšírené menu: |
5,60/5,8o€ | |
Polievka+ hl. jedlo+dezert:
150g Kurací PFEFER steak, ½ ryža, ½ hranolky, kávová roláda(1,3,7)
|
7,30/7,5o | € |
Jedlá, ktoré obsahujú zložky alergénu sú označené číslom.
Hmotnosť mäsovej zložky jedál je uvedená v surovom stave.
Prajeme Vám dobrú chuť.
DONÁŠKOVÁ SLUŽBA DENNE OD 11:00 HOD.,
TEL.: 0905 159 622
MOŽNOSŤ OBJEDNANIA ONLINE NA:
www. PIZZABIELYDOM.SK
Zoznam možných alergénov v potravinách:1.Obilniny obsahujúce lepok (t.j. pšenica, raž, jačmeň, ovos, špalda, kamut alebo ich hybridné odrody), 2. Kôrovce a výrobky z nich, 3. Vajcia a výrobky z nich, 4. Rybty a výrobky z nich, 5. Arašídy a výrobky z nich, 6. Sójové zrná a výrobky z nich, 7. Mlieko a výrobky z neho (vrátane laktózy), 8. Orechy, t.j. mandle (Amygdalus communis L.), lieskové orechy (Corylus avellana), vlašské orechy (Juglans regia), kešu (Anacardium occidentale), pekanové orechy (Carya illinoiesis (Wangenh).K. Koch), para orechy (Bertholletia excelsa), pistácie (Pistacia vera), makadamové orechy a queenslandské orechy (Macadamia ternifolia) a výrobky z nich, 9. Zeler a výrobky z neho, 10.Horčica a výrobky z nej, 11.Sézamové semená a výrobky z nich, 12.Kysličník síričitý a síričitany v koncentráciách vyšších ako 10 mg/kg alebo 10mg/liter vyjadrené ako SO2, 13.Vlčí bôb a výrobky z neho, 14.Mäkkýše a výrobky z nich.