Obedové menu 23.5.-Piatok
0,33l 0,33l |
Husací vývar s haluškami(1,3,9) Gazdovská kapustová, chlieb(1)
|
1,50 1,50 |
€ € |
|||||
|
bez pol./s pol. | |||||||
120g | Bačovská kuracia pochúťka, ½ dusená ryža, ½ hranolky(1,7) | 6,30/ | 6,50 | € | ||||
12og | Oravský bravčový guláš, domáce parené knedle(1,3,7) | 6,30/ | 6,50 | € | ||||
200g | Vyprážaný karfiol, varené zemiaky, tatárska omáčka(1,3,7) | 6,70/ | 6,90 | € | ||||
Fit menu:
350g Zapekané cestoviny s cuketou, paradajkami a mozzarellou(1,3,7)
|
Rozšírené menu: |
6,30/6,5o€ | |
Polievka+ hl. jedlo+dezert:
150g Medailóniky z bravčovej panenky v hríbikovej omáčke, ½ ryža, ½ hranolky, mini veterníky(1,3,7)
|
8,70/8,9o | € |
Jedlá, ktoré obsahujú zložky alergénu sú označené číslom.
Hmotnosť mäsovej zložky jedál je uvedená v surovom stave.
Prajeme Vám dobrú chuť. DONÁŠKOVÁ SLUŽBA DENNE OD 11:00 HOD.,
TEL.: 0905 159 622
MOŽNOSŤ OBJEDNANIA ONLINE NA:
www. PIZZABIELYDOM.SK
Zoznam možných alergénov v potravinách:1.Obilniny obsahujúce lepok (t.j. pšenica, raž, jačmeň, ovos, špalda, kamut alebo ich hybridné odrody), 2. Kôrovce a výrobky z nich, 3. Vajcia a výrobky z nich, 4. Rybty a výrobky z nich, 5. Arašídy a výrobky z nich, 6. Sójové zrná a výrobky z nich, 7. Mlieko a výrobky z neho (vrátane laktózy), 8. Orechy, t.j. mandle (Amygdalus communis L.), lieskové orechy (Corylus avellana), vlašské orechy (Juglans regia), kešu (Anacardium occidentale), pekanové orechy (Carya illinoiesis (Wangenh).K. Koch), para orechy (Bertholletia excelsa), pistácie (Pistacia vera), makadamové orechy a queenslandské orechy (Macadamia ternifolia) a výrobky z nich, 9. Zeler a výrobky z neho, 10.Horčica a výrobky z nej, 11.Sézamové semená a výrobky z nich, 12.Kysličník síričitý a síričitany v koncentráciách vyšších ako 10 mg/kg alebo 10mg/liter vyjadrené ako SO2, 13.Vlčí bôb a výrobky z neho, 14.Mäkkýše a výrobky z nich.