BIELY DOM : Denné menu

BIELY KÔŇ : Denné menu

Biely Kôň – denné menu

      

                                           Krivianska 19, Lipany                                           

Vám ponúka obedové menu

 

                              Štvrtok:

                        28.január, meniny má Alfonz

Polievky:                                                                                

A 0,33l Hovädzí vývar so zeleninovými haluškami(1,3,9)i     
B 0,33l Zemplínska zemiaková, chlieb(1,7)i   

 

Hlavné jedlo:

1.  100g Kurací plátok v syrovo-smotanovej omáčke, ½ ryža, ½ hranolky(1,7)i   
2.  100g Pečená šťavnatá krkovička, dusená kyslá kapusta, parené knedle(1,3,7)i    
3.  120g Kuracia pečeň po gazdovsky(cibuľka,slanina), tarhoňa, kyslá uhorka(1)i    
4.  400g Talianske cestoviny TORTELLINI a la CARNE s mäsovou plnkou, pomodoro omáčkou a syrom(1,3,7)i  

Prílohy:                                             

 200g
Dusená ryža
 150g
Hranolky
 160g
Parené knedle
 200g
Kyslá kapusta
200g
Tarhoňa

                                         

Dobrú chuť Vám prajú zamestnanci Reštaurácie BIELY KôŇ

MOŽNOSŤ OBJEDNANIA DOMÁCEJ PARENEJ KNEDLE(700G)-1,50 €

Záväzné objednávky posielajte na adresu:bielykon19@gmail.com alebo telefonicky do 8.00 hod. tel.kontakt: 0907 906655 alebo 0918 299588.

Jedálny lístok aj na internete www.pizzabielydom.sk

 

Zoznam možných alergénov v potravinách:1.Obilniny obsahujúce lepok (t.j. pšenica, raž, jačmeň, ovos, špalda,  kamut alebo ich hybridné odrody), 2. Kôrovce a výrobky z nich, 3. Vajcia a výrobky z nich, 4. Ryby a výrobky z nich, 5. Arašídy a výrobky z nich, 6. Sójové zrná a výrobky z nich, 7. Mlieko a výrobky z neho (vrátane laktózy), 8. Orechy, t.j. mandle (Amygdalus communis L.), lieskové orechy (Corylus avellana), vlašské orechy (Juglans regia), kešu (Anacardium occidentale), pekanové orechy (Carya illinoiesis (Wangenh).K. Koch), para orechy (Bertholletia excelsa), pistácie (Pistacia vera), makadamové orechy a queenslandské orechy (Macadamia ternifolia) a výrobky z nich, 9.  Zeler a výrobky z neho, 10.Horčica a výrobky z nej, 11.Sézamové semená a výrobky z nich, 12.Kysličník síričitý a síričitany v koncentráciách vyšších ako 10 mg/kg alebo 10mg/liter vyjadrené ako SO2, 13.Vlčí bôb a výrobky z neho, 14.Mäkkýše a výrobky z nich.

 

                          

wordpress theme by jazzsurf.com