BIELY DOM : Denné menu

BIELY KÔŇ : Denné menu

Biely Kôň – denné menu

 

                                           Krivianska 19, Lipany                                           

Vám ponúka obedové menu

 

                              Pondelok:

                        17.august, meniny má Milica

Polievky                                                                                 

A 0,33l Kurací vývar s mäsom a rezancami(1,9)i               
B 0,33l Fazuľová, chlieb(1)i    

 

Hlavné jedlo:

1.  100g Kuracie prsia A la PIZZA(paradajky, mozzarella, bylinky), ½ ryža, ½ hranolky(1,7)i   
2.  100g Maďarský bravčový guláš, parené knedle(1,3,7)i    
3.  120g Vyprážaný Holandský mletý rezeň, zemiaková kaša, uhorkový šalát(1,3,7)i    
4.  100g Bravčové dusené na mrkve, tarhoňa(1)i    
5.  300g Šopský zeleninový šalát s balkánskym syrom, toast(1,3,7)i    

Prílohy:                                             

   40g
Chlieb
 200g
Dusená ryža
 160g
Parené knedle
 100g
Hranolky
 200g
Zemiaková kaša
200g
Tarhoňa

                                         

Dobrú chuť Vám prajú zamestnanci Reštaurácie BIELY KôŇ

MOŽNOSŤ OBJEDNANIA DOMÁCEJ PARENEJ KNEDLE(700G)-1,50 €

Záväzné objednávky posielajte na adresu:bielykon19@gmail.com alebo telefonicky do 8.00 hod. tel.kontakt: 0907 906655 alebo 0918 299588.

Jedálny lístok aj na internete www.pizzabielydom.sk

 

Zoznam možných alergénov v potravinách:1.Obilniny obsahujúce lepok (t.j. pšenica, raž, jačmeň, ovos, špalda,  kamut alebo ich hybridné odrody), 2. Kôrovce a výrobky z nich, 3. Vajcia a výrobky z nich, 4. Ryby a výrobky z nich, 5. Arašídy a výrobky z nich, 6. Sójové zrná a výrobky z nich, 7. Mlieko a výrobky z neho (vrátane laktózy), 8. Orechy, t.j. mandle (Amygdalus communis L.), lieskové orechy (Corylus avellana), vlašské orechy (Juglans regia), kešu (Anacardium occidentale), pekanové orechy (Carya illinoiesis (Wangenh).K. Koch), para orechy (Bertholletia excelsa), pistácie (Pistacia vera), makadamové orechy a queenslandské orechy (Macadamia ternifolia) a výrobky z nich, 9.  Zeler a výrobky z neho, 10.Horčica a výrobky z nej, 11.Sézamové semená a výrobky z nich, 12.Kysličník síričitý a síričitany v koncentráciách vyšších ako 10 mg/kg alebo 10mg/liter vyjadrené ako SO2, 13.Vlčí bôb a výrobky z neho, 14.Mäkkýše a výrobky z nich.

 

                            

wordpress theme by jazzsurf.com