Krivianska 19, Lipany
Vám ponúka obedové menu
Štvrtok:
21.november, meniny má Elvíra
Polievky:
A | 0,33l | Hovädzí vývar s vaječnou „hmlou“(3,9)i |
B | 0,33l | Šampiňónová krémová, chlieb(1,7) |
Hlavné jedlo:
1. | 120g | Kuracia pečeň na cibuľke, ½ ryža, ½ hranolky(1)i |
2. | 100g | Bravčový guláš na český spôsob, parené knedle(1,3,7)i |
3. | 100g | Vyprážané chrumkavé kuracie stripsy v cornflakes, zemiaková kaša, uhorkovo-paradajkový šalát(1,3,7)i |
4. | 450g | Cestoviny FUSILLI CALABRESE s paradajkovým pestom, olivami, kukuricou a syrom(1,3,7)i |
Prílohy:
200g |
Dusená ryža |
160g |
Parené knedle |
150g |
Hranolky |
200g |
Zemiaková kaša |
á
Dobrú chuť Vám prajú zamestnanci Reštaurácie BIELY KôŇ
MOŽNOSŤ OBJEDNANIA DOMÁCEJ PARENEJ KNEDLE(700G)-3,00 €
Záväzné objednávky posielajte na adresu:bielykon19@gmail.com alebo telefonicky 0918 299 588. Jedálny lístok aj na internete www.pizzabielydom.sk
Zoznam možných alergénov v potravinách:1.Obilniny obsahujúce lepok (t.j. pšenica, raž, jačmeň, ovos, špalda, kamut alebo ich hybridné odrody), 2. Kôrovce a výrobky z nich, 3. Vajcia a výrobky z nich, 4. Ryby a výrobky z nich, 5. Arašídy a výrobky z nich, 6. Sójové zrná a výrobky z nich, 7. Mlieko a výrobky z neho (vrátane laktózy), 8. Orechy, t.j. mandle (Amygdalus communis L.), lieskové orechy (Corylus avellana), vlašské orechy (Juglans regia), kešu (Anacardium occidentale), pekanové orechy (Carya illinoiesis (Wangenh).K. Koch), para orechy (Bertholletia excelsa), pistácie (Pistacia vera), makadamové orechy a queenslandské orechy (Macadamia ternifolia) a výrobky z nich, 9. Zeler a výrobky z neho, 10.Horčica a výrobky z nej, 11.Sézamové semená a výrobky z nich, 12.Kysličník síričitý a síričitany v koncentráciách vyšších ako 10 mg/kg alebo 10mg/liter vyjadrené ako SO2, 13.Vlčí bôb a výrobky z neho, 14.Mäkkýše a výrobky z nich.